RANČ ČOKORI NUDI : 

zatvorenu salu kapaciteta 50 osobanatkrivenu terasu kapaciteta 50 osobadječiju kuću kapaciteta do 15 djecekomforne sobe za noćenje veličine 26m2teren za rekreaciju i dječije zanimacijebicikle za izdavanje i stoni tenis

REZERVIŠITE

Ranč Čokori je mjesto za privatne zabave bilo zimi ili ljeti kao što su razne proslave, rođendani, krštenja, poslovna okupljanja i drugo. Od oktombra 2013 godine Ranč je osposobljen i za proslave u zimskom periodu, a saobraćajnica koja prolazi pored Ranča se redovno čisti u zimskom periodu jer tim putem svaki dan prolaze autobusi gradskog saobraćaja.

Sve naše sobe su komforne i površine su 26m2 i posjeduju francuski ležaj za 2 osobe i dvosjed na kojem mogu dodatno 2 osobe da spavaju, te balkon, led TV sa satelitskim programima, internet, kupatilo, fen za kosu.

Za sve naše goste u ponudi je teren za rekreaciju, bicikli, stoni tenis, okruženje je pogodno za šetnju i vožnju bicikla, 700m je udaljen konjički klub, 800m restoran, 1000m prodavnica, pravoslavna crkva na Brankovcu 1200metara.

Ranč Čokori se nalazi 10km zapadno od centra Banja Luke i dolazi se asfaltiranom saobraćajnicom koja se redovno održava i kojom se svaki dan saobraća autobusi gradskog saobraćaja, 400m nadmorske visine.