МЈЕСТО ЗА ВАШЕ ПРОСЛАВЕ ЗИМИ И ЉЕТИ

Поштовани клијенти,

ми Вам нудимо салу за прославе и ЗИМИ и ЉЕТИ са природним амбијентом који је ограђен и нудимо уживање у природи и наш ранч се редовно одржава тако да је битно напоменути да се дјеца могу безбрижно играти што се тиче крпеља и осталих животиња.

Наш Ранч се сваке године побољшава и улажу се нова средства како би се неке ствари побољшале, ако сте на примјер боравили на Ранчу 2011 година, у 2013 години није све исто, а тако тежимо и у наредним годинама.

Поштовани клијенти,

ми смо нашу понуду/цјеновник подијелили у више опција како би успјели што већи број клијената да задовољимо, односно ако се жели прославити мала забава или пак ако се жели прослава од 100 особа, тако да наш цјеновник креће већ од 100КМ па на више, капацитет сале је 50 особа, а капацитет наткривене терасе исто 50 особа и капацитет дјечије куће до 15 дјеце. Напомињемо да ми не издајемо класично само салу или терасу него ми издајемо цијели природни амбијент који је ограђен и посједује максималну интиму за слављеника и његове госте и нудимо уживања у природи, одмор, терен за рекреацију, дјечије занимације итд, наш ранч се редовно одржава тако да је битно напоменути да се дјеца могу безбрижно играти што се тиче крпеља и осталих животиња.

Опција 1

150,00KMдо 30 особа
  • ОПЦИЈА 1 (издавање на период до 3 сата за мини прославу или дружење) – важи за дане: понедељак, уторак, сриједа и четвртак – не важи за дане: петак, субота, недеља и на дане вјерских и државних празника

Опција 2

300,00KMдо 30 особа
  • ОПЦИЈА 2 (крштење, рођендани, годишњице….) – важи за све дане – У ОПЦИЈУ 2 ЈЕ УКЉУЧЕНО: боравак на ранчу од 10х до 22х, служење хране и пића које донесе клијент (услуга конобара), кориштење терена